Masterclass Rendement op Vastgoed

 

Leer effectiever om te gaan met vastgoed met de masterclass Rendement op Vastgoed

In het huidige economische klimaat is een zo optimaal mogelijk rendement behalen met vastgoedobjecten een grote uitdaging. Niet alleen het rendement is van belang, het brengt ook risico’s met zich mee. Met de masterclass van Stichting Vastgoedopleidingen Overheid (SVOO) wordt u in twee dagen klaar gestoomd om vastgoed succesvoller te beheren en te laten renderen.

 

Voor en door de praktijk

De opleidingen van SVOO worden gegeven door vier enthousiaste docenten die met beide benen in de dagelijkse praktijk staan. Hierdoor bevat de masterclass veel herkenbare voorbeelden en praktijksituaties voor u als vastgoedprofessional. Met de opgedane kennis en vaardigheden kunt u dan ook direct aan de slag.

 

Verbeter uw persoonlijke vaardigheden

Door middel van een praktijkcasus wordt u als deelnemer uitgedaagd om in kleine groepen intensief samen te werken en met creatieve mogelijkheden voor vastgoedobjecten te komen. Daarbij leert u om deze creatieve ideeën te vertalen naar juridisch en financieel haalbare opties.  Het resultaat presenteert u aan experts uit het vastgoedvak, die u aansluitend feedback geven.

 

Het einddoel
Na afronding van de masterclass beschikt u over aangeleerde methoden en een breder denkkader die in korte tijd leiden tot concrete en haalbare opties voor rendementsverbetering op vastgoedbeheer. Niet alleen waardevolle kennis voor uzelf, maar ook voor uw werkgever!

 

Uw investering

De prijs voor deze masterclass bedraagt €1.395,- (excl. BTW) per deelnemer inclusief locatie en bijkomende kosten.


* Alle cursussen kunnen ook in-company worden gegeven. Prijs afhankelijk van de grootte van de groep.Professionals van onder andere Rijkswaterstaat, Dienst Landelijk Gebied, Defensie en ProRail hebben al gebruik gemaakt van onze masterclasses. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk dan de video!