Het vastgoedvak verandert snel. Wanneer u succesvol wilt blijven, is voortdurende aandacht voor het bijhouden en ontwikkelen van vakkennis en jurisprudentie noodzakelijk. Maar ook uw persoonlijke vaardigheden worden steeds belangrijker om het verschil te kunnen blijven maken.

 

Stichting Vastgoedopleidingen Overheid (SVOO) biedt workshops en opleidingen aan die u in staat stellen om op een interessante, inspirerende en praktijkgerichte manier te blijven werken aan het vergroten van uw professionaliteit.

 

“Afgewisseld met zelf bezig zijn, zodat de energie er goed in blijft zitten. En zo voelt het ook, ik heb nog steeds veel energie aan het eind van de week!”

(Deelnemer aan de opleiding: “Een snelle start naar rendement”, september 2012)

 

De dagelijkse praktijk als uitgangspunt en einddoel

Het volgen van opleidingen is leuk en zinvol wanneer  docenten voor de groep staan die uw dagelijkse praktijk goed kennen. De SVOO-docenten weten kennis te koppelen aan actuele uitdagingen in het werkveld, doordat zij met beide benen in de dagelijkse praktijk staan. De workshops van SVOO zijn gebaseerd op praktijkkwesties waar onze docenten dagelijks mee te maken hebben. Als deelnemer wordt u uitgedaagd om met uw praktijkvoorbeelden aan te haken op de praktijkcases die behandeld worden, zodat u meteen met de nieuw opgedane kennis aan de slag kunt.

 

Verschillende praktijkdocenten uit relevante disciplines tegelijkertijd voor de groep 

SVOO laat u als deelnemer zo veel mogelijk rendement halen uit de opleiding die u volgt. Daarom staan er vier docenten tegelijkertijd tot uw beschikking. Doordat we professionals uit de grondverwervingspraktijk, taxatieleer, advocatuur en arbeids- en organisatiepsychologie tegelijkertijd inzetten, komen alle aspecten die met vastgoed zijn gemoeid aan bod en kan op al uw vragen en opmerkingen meteen worden ingegaan.

 

Inspirerende Masterclasses

SVOO geeft diverse opleidingen en masterclasses over thema’s op het gebied van vastgoed en actuele ontwikkelingen en trends binnen het vak. Het aanbod is opgedeeld in modules, die ook los te volgen zijn. In de modules wordt dieper ingegaan op juridische aspecten, taxaties van vastgoed, berekeningsmethodieken en de benodigde vaardigheden om effectiever om te gaan met vastgoed.

 

Voor wie?

De masterclasses zijn bedoeld voor professionals werkzaam binnen overheidsorganisaties, stichtingen, verenigingen en woningcorporaties die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van vastgoed.

 

In de masterclasses van SVOO…

  • wordt u bijgepraat door ervaren professionals met verschillende expertises
  • wordt theorie toegepast aan de hand van interessante praktijkcases
  • worden uw eigen parktijkvoorbeelden behandeld door vakexperts
  • komen actuele ontwikkelingen aan bod
  • komen creatieve oplossingen tot stand
  • ontwikkelt u uw vaardigheden tot een nog hoger niveau
  • wordt uitsluitend gewerkt in kleine groepen
  • vergroot u uw netwerk

 

Professionals van onder andere Rijkswaterstaat, Dienst Landelijk Gebied, Defensie en ProRail hebben al gebruik gemaakt van onze masterclasses.

 

Voor meer informatie over de opleidingen of voor inschrijvingen kunt u contact opnemen met het opleidingensecretariaat van SVOO via 030-8200920 of secretariaat@svoo.nl