Stichting Vastgoedopleidingen Overheid

 

Stichting Vastgoedopleidingen Overheid (SVOO) is de combinatie van ervaren professionals die met kennis van zaken, praktijkervaring en veel plezier mensen binnen het vastgoedvak trainen, begeleiden en adviseren. De professionals beschikken samen over uitgebreide kennis en praktijkervaring door jarenlange samenwerkingen met overheidsorganisaties en partners uit het bedrijfsleven.

 


 

 

ing. J. van Lenthe RT MRICS

Jeroen van Lenthe is eigenaar van het makelaars- en rentmeesterskantoor RE/MAX Vastgoedgroep en tevens medeoprichter van Stichting Vastgoedopleidingen Overheid. Al meer dan 15 jaar heeft hij ervaring met grootschalige projectmatige grondverwervings- of taxatieprojecten. Hij heeft een groot netwerk van duurzame klantrelaties met diverse overheidspartijen en particulieren.

jeroenvanlenthe@remax.nl

www.remaxvastgoedgroep.nl

 

Drs. F.J. Kaptein MCM

Erik Kaptein is een van de medeoprichters van het adviesbureau Gewoon-HR en de Stichting Vastgoedopleidingen Overheid. In zijn loopbaan heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan van verandertrajecten en reorganisaties. Hij is werkzaam voor verschillende organisaties variërend van de landelijke overheid tot kleine mkb-bedrijven en beursgenoteerde bedrijven tot non-profit organisaties.

erikkaptein@gewoon-hr.nl

www.gewoon-hr.nl

 

H. van Beest RT

Harry van Beest is technisch directeur en mede eigenaar van Ratio Taxaties B.V. en daarnaast ook medeoprichter van Stichting Vastgoedopleidingen Overheid.  Hij heeft inmiddels 38 jaar vastgoed ervaring waarvan meer dan 30 jaar direct betrokken bij grondverwervings- en waarderingstrajecten. Zijn expertise ligt voornamelijk bij commerciële, bijzondere en veelal incourante objecten.

harry.vanbeest@ratiotaxaties.nl

www.ratiotaxaties.nl

 

Mr. J.J. van der Gouw

Jaap-Jan van der Gouw is medeoprichter van Van der Feltz advocaten en van Stichting Vastgoedopleidingen Overheid. Hij is actief in de sectoren vastgoed, overheid, industrie, energie, water, agrarisch en zorg. Zijn expertise strekt zich uit tot gebiedsontwikkeling en grondbeleid, ruimtelijke ordening, infrastructuur, onteigening en eigendomsbeperking, nadeelcompensatie en planschade, aanbesteding en staatssteun. 

vandergouw@feltz.nl

www.feltz.nl